Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

Vrijwilliger worden Voor Ên door wijkbewoners, daar zijn we trots op! Samen genieten we van Symphonica Stadshagen. Doe jij ook mee?
Work hard, play hard!

Vrijwilligers gezocht

Wist je dat je als buurtbewoner ook mee kunt helpen? Meld je aan als vrijwilliger. Zo werken we samen aan een tof evenement in onze wijk. Je kunt je aanmelden voor de volgende functies:

Wij bouwen in het Twistvlietpark een bar en terrassen waar diverse dranken worden verkocht: licht alcoholische dranken, frisdranken, koffie en thee. Voor de bar hebben wij mensen nodig om deze dranken in te schenken/tappen. Je werkt in een groepje en in shifts.

Als gastheer/vrouw heet je de bezoekers welkom en beantwoord je hun vragen. Je kunt bij de ingang staan of achter de balie van het informatiepunt zitten.

Jij bent overal! Is het druk bij de bar, dan spring jij bij. Moet er een hek versleept worden, dan help jij graag. Ondertussen krijg je vragen van bezoekers en ook die beantwoord jij met alle liefde. Een echte vliegende keep.

Voor de promotie van het festival maken wij posters en flyers. Deze posters en flyers moeten verspreid worden in Stadshagen en Zwolle.

Het evenemententerrein moet klaargemaakt worden om bezoekers te kunnen ontvangen. Bij het opbouwen van het evenement help je mee met tentenopbouw, klaarmaken van terrassen, het ophangen van banners en vlaggen, enzovoorts. En na het evenement moet het weer worden afgebroken. Hiervoor kun je je apart aanmelden.

Dit bieden wij jou

🤍 Je leert veel mensen kennen

🤍 Je werkt in een gezellig team
🤍 Je eet gratis mee (afhankelijk van werktijden)
🤍 Je krijgt een crewshirt die je mag houden
🤍 En je helpt mee om een nieuw evenement in Stadshagen te realiseren!