Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

Festival informatie Waar en wanneer is het festival? Hoe duur is een kaartje? Is het festival rolstoeltoegankelijk? Antwoord op deze en meer vragen vind je hier.

Algemeen

Op donderdag 27 juni is de Parkquiz. Op vrijdag 28 juni is er een vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) en het cultuurfestival + openluchtconcert is op zaterdag 29 juni. Dit allemaal op het Twistvlietpark Stadshagen, Zwolle.

Symphonica Stadshagen is in het Twistvlietpark op 29 juni 2024 van 12:30 tot 23:00 uur.

Nee, je hebt geen ticket nodig. Het festival is vrij toegankelijk en je kunt bijdragen naar draagkracht. Bijdragen kan via de QR-codes op het terrein maar ook via hier. Een bijdragen stellen we zeer op prijs! Zo kunnen we volgend jaar weer een prachtig festival neerzetten.

Symphonica Stadshagen is voor jong en oud! In de middag richt het programma zich op kinderen en volwassenen. In de avond is er geen speciale activiteit meer voor kinderen, maar zij kunnen uiteraard onder begeleiding ook genieten van de optredens en het openluchtconcert.

Het Twistvlietpark ligt naast het winkelcentrum in Stadshagen. De locatie is goed bereikbaar. Je kunt hier gemakkelijk lopend, op de fiets, met de auto of met het ov (bushalte winkelcentrum of lopend vanaf station Stadshagen) komen.

Bij het winkelcentrum Stadshagen kan je gratis parkeren, in de parkeergarage of aan de parkeerplaatsen aan beide zijdes van het winkelcentrum.

Ja, die zijn er. Je hoeft niets hiervoor te betalen. We zorgen er met z’n allen voor dat de toiletten netjes en schoon blijven.

Ja! We hebben speciale plekken voor rolstoelen bij het openlucht concert. Bij het Cultuurhuis kan er gebruik worden gemaakt van het invalide toilet.

Eten & drinken

Er zijn diverse foodtrucks voor (avond)eten en tussendoortjes. Ook bemannen onze vrijwilligers de bar, waar je verschillende dranken kunt bestellen. Bekijk hier welke foodtrucks er allemaal staan in 2024.

Nee, het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen. Door de verkoop van consumpties houden we de toegang gratis, ook in de toekomst.

Momenteel is het nog niet bekend welke foodtrucks er op het terrein staan. Totdat deze bekend zijn kunnen wij nog geen antwoord geven op deze vraag. Excuses voor het ongemak.

Er is veel mogelijk! Stuur even een berichtje via onze sociale media kanalen of mail naar publiciteit@symphonicastadshagen.nl, dan kunnen we je persoonlijk advies geven.

Programma

Heel veel! Optredens, workshops, foodtrucks, demonstraties en activiteiten. Bekijk hier het dagprogramma.

Nee, het festival is vrij toegankelijk en je kunt bijdragen naar draagkracht. Bijdragen kan via de QR-codes op het terrein maar ook via hier. Een bijdragen stellen we zeer op prijs! Zo kunnen we volgend jaar weer een prachtig festival neerzetten.

Huisregels

 1. Bij het betreden van het evenemententerrein verklaart men kennis te hebben genomen van en akkoord te zijn met de voorwaarden en huisregels zoals deze gelden tijdens het evenement. Betreden van het evenemententerrein is op eigen risico. 
 2. Samen maken we het festival, dus wees sociaal, hulpvaardig en open naar de medewerkers en andere festivalbezoekers.  
 3. Geen paraplu’s toegestaan, wel regenjassen. 
 4. Het is verboden om wapens, op wapen lijkende voorwerpen of voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt, met zich te voeren. Indien dergelijke voorwerpen worden aangetroffen, wordt de toegang definitief geweigerd. Indien een voorwerp wordt aangetroffen dat voorkomt in de Wet Wapens en Munitie, zal direct aangifte worden gedaan bij de politie.  
 5. Het is verboden om in het evenemententerrein drugs of hallucinerende middelen te gebruiken, aanwezig te hebben, te verhandelen of te bewerken. Bij handelen in strijd met deze bepaling zal de toegang worden geweigerd. Tevens zal er aangifte worden gedaan bij de politie.  
 6. Toegang tot het evenemententerrein wordt geweigerd indien:  
 7. Men zich in kennelijke staat van dronkenschap bevindt; 
 8. Men op enigerlei wijze betrokken is of is geweest bij ongeregeldheden, zowel binnen als buiten het evenemententerrein;  
 9. Men zich beledigend uitlaat jegens personeel of andere bezoekers 
 10. Zodra een bezoeker zich schuldig maakt aan enige vorm van geweld, bedreiging, (seksuele) intimidatie, mishandeling en ander aanstootgevend gedrag zal aangifte worden gedaan bij de politie. 
 11. Het is niet toegestaan om drank en/of glaswerk mee te nemen binnen en buiten het terrein van het concert. 
 12. Alcohol wordt niet verstrekt aan personen onder de 18 jaar. Iedereen onder de 30 wordt verzocht een bandje te halen op vertoon van ID  
 13. De organisatie, stichting, vrijwilligers en werkzame personen van Symphonica Stadshagen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële of immateriële schade die bezoekers van de locatie mochten ondervinden. 
 14. U kunt om legitimatie worden gevraagd. Het is volgens de wet verplicht legitimatie mee te dragen. 
 15. Bij calamiteiten waarschuwen wij de politie. U dient te allen tijde de orders van het personeel en overheidsinstanties op te volgen. 
 16. Tijdens het festival zullen foto’s en/of video’s gemaakt worden ten behoeve van promotie doeleinden. Een ieder die ons evenement bezoekt gaat hiermee akkoord. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 
 17. Het is verboden om afgezette gebieden te betreden zonder dat daar toestemming voor is gegeven (o.a. podium, backstage) 
 18. Het is verboden om het water te betreden  
 19. Wanneer je als bezoeker iets opvalt wat niet strookt met de huisregels kan je medewerkers, herkenbaar aan een festival T Shirt, hierop attenderen. 
 20. Bij vernieling wordt men verwijderd van het terrein en zullen alle kosten voor de schade worden verhaald op de persoon in kwestie.  
 21. Het is verboden nooduitgangen zonder noodzaak te openen of te blokkeren. 
 22. Klachten kunt u melden bij de organisatie van Symphonica Stadshagen. 
 23. In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie en/of beveiliging over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend. Bij het niet naleven van onze huisregels kunnen wij je de toegang tot het festival weigeren of ontzeggen zonder restitutie van je entreebewijs. Mocht je de toegang ontzegd worden, dien je het terrein per direct te verlaten.  
 24. Indien een bezoeker zich niet houdt aan de huisregels zal hij worden verwijderd.  

Dank voor uw medewerking,
Organisatie Symphonica Stadshagen