Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

Festival informatie Waar en wanneer is het festival? Hoe duur is een kaartje? Is het festival rolstoeltoegankelijk? Antwoord op deze en meer vragen vind je hier.

Algemeen

Symphonica Stadshagen is 29 juni 2024 op het Twistvlietpark van 12:30 tot 23:00 uur.

Symphonica Stadshagen is in het Twistvlietpark op 29 juni 2024 van 12:30 tot 23:00 uur.

Nee, je hebt geen ticket nodig. Het festival is vrij toegankelijk en je kunt bijdragen naar draagkracht. Bijdragen kan via de QR-codes op het terrein maar ook via hier. Een bijdragen stellen we zeer op prijs! Zo kunnen we volgend jaar weer een prachtig festival neerzetten.

Symphonica Stadshagen is voor jong en oud! In de middag richt het programma zich op kinderen en volwassenen. In de avond is er geen speciale activiteit meer voor kinderen, maar zij kunnen uiteraard onder begeleiding ook genieten van de optredens en het openluchtconcert.

Het Twistvlietpark ligt naast het winkelcentrum in Stadshagen. De locatie is goed bereikbaar. Je kunt hier gemakkelijk lopend, op de fiets, met de auto of met het ov (bushalte winkelcentrum of lopend vanaf station Stadshagen) komen.

Bij het winkelcentrum Stadshagen kan je gratis parkeren, in de parkeergarage of aan de parkeerplaatsen aan beide zijdes van het winkelcentrum.

Ja, die zijn er. Je hoeft niets hiervoor te betalen. We zorgen er met z’n allen voor dat de toiletten netjes en schoon blijven.

Ja! We hebben speciale plekken voor rolstoelen bij het openlucht concert. Bij het Cultuurhuis kan er gebruik worden gemaakt van het invalide toilet.

Eten & drinken

Er zijn diverse foodtrucks voor (avond)eten en tussendoortjes. Ook bemannen onze vrijwilligers de bar, waar je verschillende dranken kunt bestellen. Bekijk hier welke foodtrucks er allemaal staan in 2024.

Nee, het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen. Door de verkoop van consumpties houden we de toegang gratis, ook in de toekomst.

Momenteel is het nog niet bekend welke foodtrucks er op het terrein staan. Totdat deze bekend zijn kunnen wij nog geen antwoord geven op deze vraag. Excuses voor het ongemak.

Er is veel mogelijk! Stuur even een berichtje via onze sociale media kanalen of mail naar publiciteit@symphonicastadshagen.nl, dan kunnen we je persoonlijk advies geven.

Programma

Heel veel! Optredens, workshops, foodtrucks, demonstraties en activiteiten. Bekijk hier het dagprogramma.

Nee, het festival is vrij toegankelijk en je kunt bijdragen naar draagkracht. Bijdragen kan via de QR-codes op het terrein maar ook via hier. Een bijdragen stellen we zeer op prijs! Zo kunnen we volgend jaar weer een prachtig festival neerzetten.

Huisregels