Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

Festival informatie

Bekijk hier de veel gestelde vragen voor meer informatie over het festival. Heb je nog een andere vraag? Je kunt ons gemakkelijk een berichtje sturen via onze social media kanalen of door te mailen naar publiciteit@symphonicacstadshagen.nl.

Nee, je hebt geen ticket nodig. Het is vrije toegang. Wel stellen we een eigen bijdrage zeer op prijs. Een evenement als dit organiseren kost namelijk veel geld.

Het festival is in het Twistvlietpark in de Zwolse wijk Stadshagen. Het park ligt naast het winkelcentrum.

Heel veel! Optredens, workshops, foodtrucks, demonstraties en activiteiten. Bekijk hier het programma.

Het Twistvlietpark ligt naast het winkelcentrum in Stadshagen. De locatie is goed bereikbaar. Je kunt hier gemakkelijk lopend, op de fiets, met de auto of met het ov (bushalte winkelcentrum of lopend vanaf station Stadshagen) komen. Let wel op dat de Mastenbroekerbrug dicht is vanwege werkzaamheden.

Ja, die zijn er. Je hoeft niets hiervoor te betalen. We zorgen er met z’n allen voor dat de toiletten netjes en schoon blijven.

Bij het winkelcentrum Stadshagen kan je gratis parkeren, in de parkeergarage of aan de parkeerplaatsen aan beide zijdes van het winkelcentrum.

Zeker! Er zijn diverse foodtrucks voor (avond)eten en tussendoortjes. Ook bemannen onze vrijwilligers de bar, waar je lekkere drankjes kan kopen.

Nee, het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen. Door de verkoop van consumpties houden we de toegang gratis, ook in de toekomst.

Voor jong en oud! In de middag richt het programma zich op kinderen en volwassenen. In de avond is er geen speciale activiteit meer voor kinderen, maar zij kunnen uiteraard onder begeleiding ook genieten van de optredens en het openluchtconcert.

Heel fijn als je een financiële bijdrage wilt leveren aan het festival! Op het festival staan meerdere borden met QR codes, die gemakkelijk met een smartphone te scannen zijn om zo een bijdrage te kunnen overmaken. Of doe het gelijk hier.

Daar zijn we heel blij mee! Als je een mailtje met je gegevens wilt sturen naar publiciteit@symphonicastadshagen.nl, dan nemen wij contact met je op. Bekijk hier alle actuele sponsoren.

Ja! We hebben speciale plekken voor rolstoelen bij het openlucht concert. Bij het Cultuurhuis kan er gebruik worden gemaakt van het invalide toilet.