Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

  /  Vivid Vocal Group

Vivid Vocal Group

VIVID is een ambitieuze en energieke vocal group met passie voor popmuziek. De Zwolse close-harmony groep werd opgericht in 2018 en bestaat uit circa 11 zangers die wekelijks werken aan het perfectioneren van hun sound, blend en live-performance. 3 keer per maand wordt er gerepeteerd o.l.v. Ruben Smits en speciaal voor Symphonica Stadshagen zingen er ook projectleden mee. VIVID zingt diverse arrangementen, meestal a capella en soms gearrangeerd door eigen leden of dirigent.

VIVID maakte in 2021-2022 een eigen voorstelling genaamd ‘The Things That Made Us’ en bracht tijdens de coronaperiode en livestream uit. De groep sleepte ook al meerdere prijzen in de wacht: in 2019 werden ze tweede op festival Draadloos Zwolle en wonnen ze de Christenhusz Theaterprijs en in 2022 werden ze derde in de TOPklasse kleine groepen van het Balk TOPfestival.

Ben je enthousiast en zou je zelf willen meedoen met VIVID? Ze hebben nog ruimte voor bassen en tenoren! Je kunt met heb in contact komen via hun website.