Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

  /  MEC Cultuurplein
MEC muziek

MEC Cultuurplein

Mec Muziek verzorgt op 9 locaties muzieklessen voor alle leeftijden. Je kunt bij ons terecht voor allerlei instrumenten. We staan voor enthousiasme en professionaliteit. Iedereen moet muziek kunnen maken. Het geeft veel plezier, is een uitlaadklep en is goed voor je.

Op 25 juni organiseren wij het cultuurplein en kun je bij ons meedoen in de muzikale speeltuin. Je kunt hier allerlei instrumenten uitproberen. Ook zijn er op bepaalde tijden workshops voor Ukelele, slagwerk en viool. Altijd al zelf een instrument willen spelen laat onze docenten

Om 14.00 komen er 2 klassen van basisschool de Paperclip een speciaal optreden verzorgen dat zij  onder schooltijd hebben ingestudeerd onder leiding van juf Cindy van Dongen. Een feestelijk muzikaal optreden.

Je kunt in Zwolle op meerdere locaties muziekles krijgen. In de Wendakker in Zwolle stadhagen, in de Boxem in Breecamp, In Assendorp in DOAS, In Zwolle zuid in de Marshof en in Berkum in de Campherbeek. Maak een afspraak voor een gratis proefles. En vraag zaterdag all informaite die je wilt weten.