Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

  /  Less is more band

Less is more band

De “Less is More Band” is de allerkleinste brassband ter aarde maar wel bijna wereldberoemd. Het zestal komt uit een zeer muzikaal gezin en dat kun je horen aan hun muzikale samenspel. De energie van hun optreden brengen ze over op het publiek. Verrassend, authentiek en soms een beetje schurend, maar zeker een belevenis!

Met hun blaasinstrumenten zoals sousafoon, trombone en cornet trekken ze de wereld over om mensen te verbinden. Hun doel is om door middel van muziek en een vleugje theater een glimlach op het gezicht van het publiek te brengen. Dit doen ze niet alleen door aansprekende en bekende muziek te spelen maar ook door een vette laag entertainment toe te voegen.

Een optreden van de Less is More Band kun je omschrijven als een originele, verrassende en krachtige manier van muziek maken. Elk optreden is een smakelijke cocktail van bekende klassieke thema’s en bekende popsongs. Heb je als publiek de bekende klassieker herkend dan word je opeens meegenomen in de klanken van een andere bekende song. Dit wordt afgewisseld door zang en energieke solo’s. Hierbij maken de muzikanten van de bandgebruik van de omgeving, zodat je uit alle hoeken meegenomen wordt in de muziek. Het pakt je en, soms met een traantje van ontroering, het is genieten van elk optreden van de Less is More Band

Website