Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

  /  Hilde Schoonbeek

Hilde Schoonbeek

Vergeet grote flapschoenen, schmink en pruik. Zoek het niet in gemaakte en bedachte grapjes of kunstjes. De clown zit in jou en je hebt nu de kans om ‘m te ontmoeten. Een speed-date met de clown in jezelf tijdens Symphonica Stadshagen.

In mijn visie is de clown een open boek. Hij is grappig omdat hij niets verbloemt. Hij laat zien wat hij voelt. Daarin ligt het geheim van de clown. Niet in gemaakte grapjes. Dus: je mag laten zien wie je bent. Trek de stoute schoenen aan en kom tijdens Symphonica Stadshagen mijn gratis workshop volgen en ontdek een stukje van de clown in jezelf. Je krijgt van mij een rode neus en gedurende een half uur neem ik je mee in twee aspecten van de clown: spontaniteit en verwondering. We gaan lekker spelen en ontdekken. De workshop is geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder. Ook als je niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat.

Heb je na de workshop de smaak te pakken, dan kun je je inschrijven voor een basistraining van een dag en/of de leuke avondcursus die ik komend najaar geef in Zwolle.

Ik ben Hilde Schoonbeek, woon sinds 2001 in Stadshagen en mijn bedrijf heet Hilde laat je zien. Als clown Poets bezoek ik mensen met dementie en mensen met een beperking. In mijn clownscursussen ontdek je de clown in jezelf, met én zonder rode neus. Je wordt er een vrijer en completer mens van.

Kijk voor meer info op www.hildelaatjezien.nl/ontdek-de-clown-in-jezelf