Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

  /  Er was eens…
Er was eens

Er was eens…

In deze voorstelling vertellen we het verhaal van een kapitein die met haar boot op weg is naar een groot avontuur. Samen met Eureka de ontdekkingsreiziger varen ze weg. Maar ineens belanden ze in noodlottige situatie! Gelukkig spoelen ze aan op een onbewoond eiland, of zijn ze toch niet zo alleen…

Laat je meevoeren naar een wereld vol muziek, theater en beweging. Een bijzondere voorstelling waarin het publiek meehelpt het verhaal tot een goed eind te brengen.

Ilaya Esajas: Eureka, fluit, zang
Ilaya Esajas studeert binnenkort af als bachelor klassieke fluit aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Ze doet vaak mee aan verschillende projecten en concerten. Ook speelt ze in meerdere kamermuziek ensembles. Naast het fluitspelen heeft ze ook een grote passie voor het zingenen voor theater.

Renée Middelhuis: Kris-te-ver, piano, zang
Renée Middelhuis is in 2020 begonnen aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Daar studeert ze piano bij Helena Basilova en doet ze met liefde mee aan projecten ,afstudeervoorstellingen en eigen creaties waarbij ze haar passie met muziek kan delen.

Anneloes Kriek: Kapitein, Sopraan
Anneloes Kriek begon in 2019 aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Ze heeft een grote voorliefde voor (muziek)theater, speelt in meerdere ensembles en doet graag mee aan verschillen projecten en concerten.

Website