Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

Over Symphonica Stadshagen

Symphonica Stadshagen is een cultuur- muziekevenement in de Zwolse wijk Stadshagen. Op zaterdag 24 juni 2023 organiseren wij overdag een cultuurfestival en een avond waar klassieke muziek en pop samenkomen en buren elkaar vlak voor de zomervakantie kunnen ontmoeten. Op deze manier werken we aan meer verbinding en ontmoeting in de wijk.

In en aan het Twistvlietpark

Het middag- en avondprogramma vindt plaats in het Twistvlietpark in Stadshagen, Zwolle. ’s Middags kan jong en oud genieten van het cultuurfestival, met gezellige muziek, leuke workshops en lekker eten en drinken. Het concert zal plaats vinden aan het water van het Twistvlietpark. Op de kade of in het park voor het podium kun je als bezoeker van de muziek genieten. Het wordt een sfeervolle avond, voorzien van allerlei mogelijkheden om te genieten met een hapje en drankje. Een plek om je lekker te voelen, te ontspannen en elkaar vlak voordat de officiële zomervakantie start nog te ontmoeten.

 

Artiesten

Tijdens het concert treden bekende en onbekende artiesten uit de wijk of regio Zwolle op. Zij worden begeleid door Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel uit Zwolle.

Voor en door wijkbewoners

Niet alleen het team achter Symphonica Stadshagen, maar ook onze partners en sponsoren komen uit Stadshagen of uit de regio Zwolle. Bovendien kun je als buurtbewoner meehelpen door je aan te melden als vrijwilliger. Symphonica Stadshagen is van én voor de wijk!

>> Lees hier meer over hoe je je als vrijwilliger aan kunt melden

 

Over Tresore Producties

Tresore Producties produceert theaterproducties en culturele evenementen. Bastiaan Roeters is producent en initiatiefnemer van Symphonica Stadshagen, één van de nieuwe projecten van Tresore Producties.