Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

Event info

Een dag vol met muziek, theater, kunst, dans en workshops. Kom in de middag cultuursnuiven op het festival in het Twistvlietpark. In de avond komen bekende en onbekende artiesten uit de wijk of regio Zwolle optreden. Zij worden begeleid door Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Lees hier de ins en outs van het programma de 25e juni.

Wanneer?

Zaterdag 25 juni 2022

Waar?

Twistvlietpark, Stadshagen

Kaartje?

Is niet nodig! Het concert is gratis te bezoeken.

Vanaf 13:00 Cultuurfestival

Cultuurfestival Twistvlietpark

In dag middag is het Twistvlietpark omgebouwd tot cultuurfestival. Kom genieten van theatervoorstellingen, workshops, muziek en kunst. Voor jong en oud is er genoeg te doen. En gratis toegankelijk.

Kom langs bij een van de workshops bij het MEC Cultuurplein. Of geniet samen met je kinderen van een van de jeugdtheatervoorstellingen. Geniet van muziek van de Less is More Band, Sfeerbeheer of het Poprockkoor.

Ondertussen kun je genieten bij een van de horeca plekken en bijkletsen met buren of vrienden uit de wijk.

Avond­programma

Openluchtconcert 21:00 - 23:00

Houd je van klassiek én van pop? Leg dan je kleedje neer in het Twistvlietpark en geniet van het openluchtconcert aan de overkant van het water. Onder begeleiding van Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel treden verschillende artiesten op.

Het openluchtconcert is een combinatie van Night of the Proms en een grachtenconcert. Een avond waar klassieke muziek en pop samenkomen. Het concert begint met een blok klassiek instrumentaal en vocaal en zal gedurende de avond overgaan naar film- en popmuziek.

Tussen de muziek door zal de film die gemaakt is over 25 jaar Stadshagen worden vertoond.

Bezoekers kunnen op de kade of vanaf een kleedje in het park gratis van de muziek genieten. Het wordt een sfeervolle avond, voorzien van allerlei mogelijkheden om te genieten met een hapje en drankje.

Nieuwsgierig geraakt? Bekijk alvast welke artiesten komen optreden.

Artiesten

Bert van de Wetering

Zing als vanzelf
Kristen Witmer

Sopraan
Bente van der Steeg

Zangeres en violist
Florens Eykemans

Presentatie en vocal
Fakkelteenz

Jongeren & raps

Food & drinks

Tussen alle activiteiten door even chillen met wat eten en drinken? Dat kan ook bij Symphonica Stadshagen. Met de diverse foodtrucks en horecatenten is er keuze genoeg!