Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Meer informatie? Mail ons op publiciteit@symphonicastadshagen.nl

Volg ons

  /  Nieuws   /  Symphonica Stadshagen breidt uit: drie dagen muziek, dans, kunst en theater

Symphonica Stadshagen breidt uit: drie dagen muziek, dans, kunst en theater

Na een succesvolle editie in 2023 wordt Symphonica Stadshagen dit jaar uitgebreid. Niet één, niet twee maar drie dagen is er van alles te doen. Op donderdag 27 juni kunnen teams tegen elkaar strijden tijdens de quiznight. Vrijdagmiddag is er een gezellige borrel met live-muziek en zaterdag bruist het park met muziek, dans, kunst en theater. De avond wordt afgesloten met het openluchtconcert. De gehele dag is de bar open en kun je bij verschillende foodtrucks lekker eten scoren. Save the date; 27, 28 en 29 juni 2024!

“Dit jaar organiseren we alweer de derde editie van Symphonica Stadshagen. De eerste twee edities liepen beter dan ik had durven dromen, je merkt dat er veel vraag is naar cultuur in Stadshagen.” aldus oprichter en organisator Bastiaan Roeters. “Wegens het succes van de afgelopen jaren én de vele lovende reacties die we hebben gehad, hebben we besloten het festival uit te breiden naar drie dagen. We houden het concept op de zaterdag grotendeels hetzelfde, alleen dan een beetje mooier, beter en grootser. Met al deze activiteiten hopen we verbinding en ontmoeting in de wijk te stimuleren.”

Cultuurfestival

Tijdens het festival kun je neerploffen in het park en genieten van een divers cultureel aanbod dat de gehele dag doorloopt. Zo zijn er verschillende theater- en dansvoorstellingen, muziekworkshops en verschillende optredens van leuke bandjes. Voor jong en oud zijn er allerlei activiteiten te zien en te doen.

Voor kinderen

Ook voor kinderen is er veel te doen tijdens het dagprogramma van Symphonica Stadshagen. Denk aan pottenbakken, circuskunstjes leren van échte professionals, een (te) gekke selfie maken in de photobooth, verschillende muziekinstrumenten proberen en freerunnen. Ben je uitgespeeld? Neem dan plaats op de tribune voor de hilarische theatervoorstelling of geniet van een Zwolse artiest.

Natuurlijk kun je ook weer terecht bij verschillende foodtrucks voor de stevige én lekkere trek.

Concert aan het water

Professionele en amateurartiesten treden zaterdagavond 29 juni op tijdens het gratis openluchtconcert. Het concert vindt plaats aan het water van het Twistvlietpark in Stadshagen. Bezoekers kunnen op de kade of in het park van de muziek genieten. Bij verschillende foodtrucks en bars kunnen zij terecht voor een hapje en een drankje.

Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel begeleidt net als bij de eerste twee edities de artiesten